.

31.12.2016 in 1.1.2017 // Grand Hotel Primus, Ptuj

Vabljeni na Silvestrovanje in Novoletni ples v Grand Hotel Primus. Postregli vam bodo z vrhunsko kulinariko pod vodstvom chefa Roberta Žibrata! Vabljeni k pregledu programa in menija: SILVESTROVANJE // NOVOLETNI PLES

Torek, 27.12.2016 // 18.00 // Dom Franca Krambergerja (Čučkova 1, Ptuj)

Društvo Cesarsko-kraljevi Ptuj se bo javno predstavilo z razstavo 14. Ptujske grajske igre na fotografijah, fotografa Borisa B. Voglarja. Vabljeni. Preglejte zloženko

Ponedeljek, 26.12.2016 // 12.00-15.00 // Grand Hotel Primus

Vabljeni na tematsko kulinarično razvajanje za vso družino, kjer za vas pripravljajo bogat bife in show cooking. Vabljeni na Božično zgodbo.

Brunch BOŽIČNA ZGODBA

Sreda, 14.12.2016 // 17.00 // Knjižnica Ivana Potrča Ptuj

Vabljeni na StandUp z Boštjanom Gorencem - Pižamo. Na dogodku sodeluje tudi ga. Vlasta Nussdorfer, varuhinja. V okviru projekta Stand up - tvoja kariera v EU razvijajo in implementirajo inovativen pristop k poučevanju in učenju o evropskih temah, ki temelji na humorju in je usmerjen na razvoj spretnosti, povezanih predvsem s področji zaposlitvenih možnosti v EU, evropskega državljanstva in poznavanja svojih pravic.

16.-18.12. // Fürstova Hiša na Ptuju

BazArt, s katerim želijo v Fürstovi Hiši povezati lokalne kreativce, kulturno aktivirati meščane Ptuja in okoliške prebivalce, promovirati izdelke obrtnikov in umetnikov, bo potekal 16. in 17. decembra (16.00 >>) in v nedeljo, 18. decembra (10.00-22.00). Vabljeni.

December 2016 // Kidričevo

Park pod tisočerimi zvezdami vabi na mnogo dogodkov, ki vas bodo očarali. Ponovno je odprto drsališče, pričakuje vas Zvezdna vila (ki med drugim pripravlja poligon za celotno družino), Maček Muri, darilca in še. Preverite dogodke.

Sobota, 10.12.2016 // 19.00 >> // pred Kavarno Bodi, Ptuj

Polenta Box se po poletni izkušnji ponovno vrača pred kavarno Bodi, kjer boste lahko uživali ob popolnih grižljajih, ki jih postrežejo iz simpatičnega tovornjačka. Njihov moto: "Food, out of the box." Vabljeni.

Četrtek, 8.12.2016 // 19.00 // Kavarna Bodi, Ptuj

Degustacija posebnega slovenskega, zimskega piva z domačim medom, kakavom in pomarančno lupino. Z vami in za šankom bo ekipa pivopis.si. Za hrano bo poskrbljeno, pa tudi akcijske cene Hopsbrew piv lahko pričakujete. Vabljeni, za vse spontane dogodke, ki jih v Bodiju prirejajo v decembru, vabljeni k spremljanju njihovega Facebook profila.

Nedelja, 11.12.2016 // 11.00 // Ptujski grad

V Pokrajinskem muzeju Ptuj-Ormož za vas pripravljajo praznični program, ki bo še dodatno obogatil že tako sijoč mesec. Prvi dogodek predstavlja lutkovna predstava Bavbav v izvedbi lutkovnega gledališča Pika iz Lenarta. Predstava po slikanici Brigitte Weninger govori o otroških strahovih in kako jih premagati. Med 11.30 in 13.00 boste lahko v okviru muzejske delavnice izdelovali še grajske duhce.

December 2016 // Lenart

Na Miklavževo bodo v Lenartu prižgali lučke, ki bodo v igri barv in svetlobe ustvarile čaroben advent, božične in novoletne praznike. Vabljeni na mnogo dogodkov, ki jih pripravljajo za vas. Preglejte celoten program 

Page 1 sur 81
Vous êtes ici : Domov News

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.