.

Vabimo Vas, da si v našem medijskem središču preberete zanimive članke.

Maribor (22. 9. 2015) V drugi polovici septembra (19. 9. – 27. 9.) poteka na svetovni razstavi Expo Milano 2015 turistična predstavitev destinacij Maribora in Ptuja. Pretekli vikend (19. 9. – 21. 9.) je svoj del programa uspešno že izpeljal Zavod za turizem Maribor – Pohorje, od petka do nedelje (25. 9. – 27. 9.) pa bo program prevzela ekipa Znanstveno-raziskovalnega središča Bistra Ptuj, s čimer obe destinaciji ponovno dokazujeta, da je na tujih trgih potrebna skupna promocija in trženje, kar bo vodilo tudi v prihodnje. 

Petek, 21 Avgust 2015 07:42

Novost - Footgolf na Ptuju!

Kombinacija golfa in nogometa ter temu prilegajoča golfnogometna retrošportna oprava z dolgimi nogavicami - "štucni" ter upoštevanje pravil za golf z nogometno žogo, so "sestavine" za precej nov šport - FootGolf. Premierni promocijski turnir tega še precej nepoznanega športa se je odvijal na ptujskem golfišču. 

Petek, 17 Julij 2015 11:01

Kako zaključiti teden?

Namigi za konec tedna v destinaciji

V soboto, 18. julija, se poslavlja Art Stays, ob tem vabijo v Fürstovo hišo na WUNDERparty, kjer boste zraven poslovilne zabave doživeli še otvoritev razstave Hišnih umetnikov. >>> 

Ponedeljek, 13 Julij 2015 11:57

Haloze, idilična kolesarska destinacija

V četrtek, 9. julija, smo se podali na ogled tras po Halozah, na podlagi katerih bomo oblikovali integralne turistične produkte za različne ciljne skupine (družine, rekreativci, bolj zahtevni gorski kolesarji), namenjene kolesarskemu turizmu. 

V četrtek, 9.7., so našo destinacijo obiskali britanski novinarji (Munchies Magazine – Johanna Derry, Daily Mail – Sadie Venetia, Essex Enquirer – Michelle Norris, The Southend Echo – Phillip Jones, AMA team member – Frank Marr, Food and Travel Magazine/ Lonely Planet – Sarah Reid). 

V torek, 26. maja, je izšla spletna verzija magazina Odlično!

Prvič smo jo pripravili skupaj z Zavodom za turizem Maribor – Pohorje. V aktualni številki preberite o bogatem poletnem festivalskem dogajanju med Ptujem in Mariborom. Vključenih je tudi veliko namigov za obisk naše destinacije. V petek 29. maja, izide še tiskana izdaja. 

Objava na punkufer.hr > članek

 

 

Ponedeljek, 13 April 2015 09:30

Slovenske blogerke na Ptuju

Te dni so se pri nas mudili slovenski blogerji (Fitnessita, Kitchy World, Ilovefashion, Life Style Fun & 3 Ptice, Mikstejp, Uporabna stran), ki so spoznavali posebnosti naših krajev. Kako so se imeli, preverite na ‪#‎nasvetzadobroseimet‬! :)
Izberi blogerko ali blogerja, ki je svoja doživetja opisal najbolj po tvojem okusu. Sodelujoče bodo v Sava Hotels & Resorts nagradili s 4x vikend paketom za vso družino v termah! Povezava do glasovanja

Sreda, 04 Februar 2015 13:22

Sejem Turizem in prosti čas 2015

Sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas, je potekal med 28. in 31. januarjem 2015, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Tudi letos je Mestna občina Ptuj poskrbela za stojnico na največjem turističnem sejmu v Sloveniji, in sicer smo na kar 20 kvadratnih metrih prostora združili moči s ponudniki iz mesta in okolice ter poskrbeli za pestro štiridnevno dogajanje na sejmu.

 

Revija Lisa, avgust 2014, Zaklad na severovzhodu Slovenije

Za ogled celotnega članka prenesi priponko. 

stran 1 od 4

Kontakt:

Matija Brodnjak destinacijski manager

matija.brodnjak@bistra.si
+386 (0)2 748 02 64
+386 (0)40 848 272

Nahajate se: Domov Medijsko središče

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.