Partnerji projekta

Obvestilo
  • Simple Image Gallery PRO Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Štajerska Hiša Kulinarike

 

Štajerska Hiša KulinarikeŠtajerska Hiša Kulinarike, Gostilna Gočovski dvorec, Grajska kavarna na ptujskem gradu
Gočova 38A
2235 Sv. Trojica v Slovenskih goricah

T: +386 (0)2 720 10 53 | T: +386 (0)2 720 10 53 | GSM: +386 (0)51 370 676

www.shk.si | rezervacije@shk.si   

DELOVNI ČAS:

Gostilna Gočovski Dvorec

PONEDELJEK - ČETRTEK     odprto samo po predhodni najavi
PETEK - SOBOTA              12.00 - 22.00
NEDELJA                          11.00 - 21.00 (kuhinja dela od 12.00 - 21.00)

Grajska kavarna:

PONEDELJEK - NEDELJA IN PRAZNIKI         9.00 - 17.00 (oziroma enako kot muzejske zbirke)

 

Štajerska hiša kulinarike je partnersko podjetje, katerega ustanovitelji in področni vodje so izkušeni gostinci z bogatim znanjem na področju gostinstva in turizma, ki so ga nabrali med delom v priznanih hišah tako doma kot v Nemčiji, Franciji, Švici in Italiji. Prav znanje, obogateno z veliko mero entuziazma in energije, je osnova glavnemu cilju podjetja – zagotavljanju visoke kakovosti za najbolj sprejemljivo ceno.

Goste razvajajo v gostilni Gočovski dvorec sredi mehkih gričev Slovenskih goric. Prednost dajejo sezonski ponudbi, tradicionalnim jedem, ki pa so pripravljene s pridihom svetovljanstva ter pospremljene z vrhunskimi vini iz naše vinorodne dežele, in skrbno urejenemu ambientu, ki vsemu vloženemu trudu v kuhinji in jedilnicah da piko na i. Prostori so opremljeni tako, da jih je možno s pomičnimi vrati ločiti in ustvariti intimnejše okolje, ali pa povezati. Enako veseli so namreč individualnih gostov kakor manjših ali večjih skupin – vsem se posvetijo z enako pozornostjo. Številni gostje, ki dodobra napolnijo gostilno ob vedno bolj priljubljenih po izvirnem konceptu oblikovanih nedeljskih kosilih, ali pa tisti, ki so jih ustvarjalci sodobnih kulinaričnih zgodb s tradicionalnim pridihom navdušili na poročnem, rojstnodnevnem ali poslovnem slavju, so najboljše zagotovilo, da tudi vi ne boste razočarani.

Z okrepčili goste razvajajo tudi v Grajski kavarni na Ptujskem gradu, kjer se lahko med stoletnimi zidovi ene najznamenitejših grajskih stavb pri nas odpočijete med raziskovanjem »zakladnice tisočletij«, z okusno urejene terase sredi gornjega grajskega dvorišča pa ob srkanju toplega napitka ali osvežilne pijače in sladkanju s sladoledom ali sladico iz dnevne ponudbe občudujete enega najlepših razgledov v našem delu Slovenije.

Če pa si zaželite kozarec vrhunskega vina – morda ob prigrizku – v posebnem okolju, pa vam postrežejo v Grajski kleti, v »družbi« soda, ki je še nedavno hranil več kot 40.000 litrov vrhunskega vina.

Vendar to še ni vse – slastne in očem zapeljive jedi vam postrežejo tudi na drugih lokacijah, tam, kjer bo vam najlepše...Pri osebju Štajerske Hiše Kulinarike ste v dobrih rokah!


{gallery}shk:143:100:0:2:jquery_slimbox:Classic{/gallery}

Dodatne informacije

  • destinacija: Slovenske gorice
Prebrano 35636 krat

Medijska vsebina

Nahajate se: Domov Partnerji Partnerji Slovenske gorice Štajerska Hiša Kulinarike

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.