Partnerji projekta

Oddaja sob Panorama

Logo-Sobe-Panorama

Oddaja sob PANORAMA - Metka Gutschi
Maistrova ulica 19
2250 Ptuj

T: +386 (0)2 787 75 70 / T: +386 (0)2 787 75 71
GSM: +386 (0)41 987 743

www.panorama-krapsa.si | rozalija_k@hotmail.com 

 

DELOVNI ČAS:
ponedeljek – nedelja  od 00.00 do 24.00

 

Skoraj sredi mesta, hkrati pa sredi povsem naravnega okolja se nahaja dom družine Gutschi-Krapša. Prednosti idealne lokacije vrh zadnjega obronka Slovenskih goric so znali izkoristiti že v preteklosti – spomladi pogled na livade cvetočih trobentic ob petju kukavice v bližnjem gozdičku, poleti oddih v hladni senci bogatega zelenja, jeseni ob sladkih plodovih iz sadovnjakov in brajd, pozimi, ko  listje odpade, pa ob dih jemajočem pogledu na vse štiri strani neba - proti Pohorju, po Dravskem polju do Boča, Donačke gore, v Haloze do Borla, po Ptujskem polju – prek lukarije do mehkih gričev Slovenskih goric in celo do Ormoža, pa do bližnjega Mestnega vrha, bogato zasajenega z vinogradi. Sredi tega pa se bohoti Ptuj – zakladnica tisočletij in ptujski grad obiskovalca pozdravlja od sončnega vzhoda do zahoda..

Zato ne čudi, da je na tem mestu že več kot stoletje nazaj deloval priljubljen vinotoč, danes pa bogato tradicijo dobre skrbi za goste nadaljuje gospa Metka s svojo družino. Ponudi vam udobno opremljene sobe, okusne zajtrke, ob tem pa najpomembnejše – obilico skrbi za vaše dobro počutje. Če vas bo zanimalo, kako preživeti dan, vam bo gostiteljica natresla toliko predlogov, da boste zagotovo njen gost ostali dlje, kot ste načrtovali. Na raziskovanje Ptuja in njegove okolice se lahko podate kar peš – sami ali ob spremstvu izkušenega vodnika, v mesto, po goricah, ob Dravi in Ptujskem jezeru, lahko se popeljete s kolesom ali pa v plovni sezoni s turistično ladjo po Dravi, za nabiranje moči med vsemi doživetji pa vam bo gostiteljica zagotovila tudi vstopnice za kopanje v termalnem parku. Zvečer se lahko odločite za druženje ob odprtem žaru na dvorišču, ob čajanki z zeliščarko ali ob učenju srednjeveških plesov, v sen pa vas lahko pospremi tudi katera od knjig iz »hišne knjižne borze«, kot zbirki z zanimivim nastankom rečejo domači. Ne, gostom v sobah Panorama res ni nikoli dolgčas!


Dodatne informacije

Prebrano 32841 krat

Medijska vsebina

Nahajate se: Domov Partnerji Partnerji Ptuj Dejan zavec gym

logotip ministrstvo za gospodarstvo

Naložba v vašo prihodnost

Za ustrezno in pravilno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke / We use cookies to improve our website and your experience when using it. DETAILS: podrobnosti / privacy policy.

Sprejemam piškotke za to stran / I accept cookies from this site.