Prižig lučk: foto-utrinki - visitptuj.eu

[Foto-utrinki] PRIŽIG LUČK 2022

Praznični december smo pretekli petek v najstarejšem slovenskem mestu skupaj z mnogimi meščani, obiskovalci, županjo Nuško Gajšek ter mini županjo Zojo Stater pričeli s slavnostnim prižigom prazničnih lučk.
Pravljični program sta povezovala razigrana škrata, Ledena kraljica nas je začarala s svojo magično knjigo, Laganini pa so poskrbeli za prijetno vzdušje z živo glasbo.
Pogreli smo se ob toplih napitkih ponudnikov v prazničnih hiškah, uživali v družbi drug drugega ter se lahko popeljali po Pravljičnem drsališču.

Foto-utrinke z dogodka si lahko ogledate v spodnji galeriji.


Ves december vabljeni v staro mestno jedro na čaroben utrip in praznična doživetja!

Program najdete v dogodku Ptujska pravljica.


Foto: Stanko Kozel

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih