Zeleni napotki za obisk Ptuja - visitptuj.eu

Novice

ZELENI NAPOTKI ZA OBISK PTUJA

Turizem razvijamo s ciljem, da dosežemo trajnosten način, s prizadevanjem vseh deležnikov za odgovorno poslovanje.

Obiskovalce spodbujamo k spoštljivemu in odgovornemu odnosu do naravnega in družbenega okolja v destinaciji.

Pripotujte z vlakom ali avtobusom.

Ker so razdalje v destinaciji majhne in ker je narava vedno blizu, spodbujamo trajnostno mobilnost, na Ptuju si lahko brezplačno izposodite kolo, lahko se zapeljete z Zapeljivcem ali brezplačnim avtobusom.

Obogatite svoje bivanje na destinaciji z obiskom zelenih ponudnikov; z namestitvijo v Grand hotel Primus ali v B&B Panorama ter gostinskim ponudnikom Restavracijo De Poncho.

Obiskovalce prosimo, da spoštujejo naša prizadevanja in v ta namen reciklirajo odpadke in se varčno obnašajo do porabe energije in pitne vode.

Voda je pitna in si jo lahko natočite iz vsake pipe ali pitnika.

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih