JOKER OUT & ŽAN SERČIČ - visitptuj.eu

JOKER OUT & ŽAN SERČIČ

3. 12. 2022 ob 20.00, Arena Campus Sava Ptuj

Slovenska glasbena skupina Joker Out je izdala prvi albuma – Umazane misli, z njim pa še številne hite, ki obnorevajo publiko povsod, kjer se fantje prikažejo na odru.
Na glasbenem spektaklu v Areni Campus Sava na Ptuju se jim bo pridružil še Žan Serčič, ki je prav tako izdal nov album »Iz moje sobe«. Tudi Žan je kot glasbeni producent in avtor del mladega vala slovenskih glasbenih zvezd.
“Jokerji” in Žan obljubljajo balzam za ušesa in pašo za oči. Pričakujte vrhunski glasbeni spektakel in čudovit decembrski večer.
VSTOPNICE:
Na voljo v kavarni Campus (3+1 gratis) in vseh prodajnih mestih Eventim.
Spletna prodaja: https://bit.ly/JokerOut_Sercic_Campus
 EARLY BIRD: 12 eur (do 23. 10.)
2. KONTINGENT: 15 eur
️ NA DAN DOGODKA: 19 eur
//
Zagotovite si VIP izkušnjo, rezervirajte svojo mizo in doživite doživetje sezone v neverjetnem ambientu ptujske Arene.
Foto: Campus Sava Ptuj
Info Odpri zemljevid

Datum in čas

3. 12. 2022 od 20.00

Lokacija

Arena Campus Sava Ptuj

Vstopnice

 EARLY BIRD: 12 eur (do 23. 10.)
 2. KONTINGENT: 15 eur
️ NA DAN DOGODKA: 19 eur

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih