Märchenhaftes Ptuj - visitptuj.eu

Magischer Dezember


Der geschmückte Himmel über den Straßen der Altstadt wird zur Kulisse, in der jedes Jahr im Dezember zauberhafte Kreaturen den Hauptplatz in ein Märchenland verwandeln. Zwei magische Wochen gibt es einen Weihnachtsmarkt und unzähligen Veranstaltungen in der Innenstadt.


Veranstalter: Javni zavod Ptuj und Mestna občina Ptuj. 

Info Karte öffnen

WANN

2.-31. Dezember 2024

WO

Den Straßen der Altstadt

Obvestilo o prireditvi in začasnih zaporah Mestnega trga in Slovenskega trga

V času Ptujske pravljice, od 2. do 31. 12. 2024, bo na lokacijah Slovenski trg in Mestni trg s pripadajočimi ulicami spremenjen prometni režim zaradi izvedbe prireditve.


OBVESTILO O SNEMANJU DOGODKOV

Dogodki se lahko fotografirajo in snemajo. Z udeležbo soglašate, da se vas sme fotografirati in/ali posneti ter fotografijo in/ali posnetek objaviti na spletnih straneh, v drugih tiskovinah in na družabnih omrežjih organizatorja dogodka (Javni zavod Ptuj). Namen snemanja je dokumentiranje aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih. Več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov in o pravicah, ki iz nje izvirajo, si lahko preberete v naši Politiki varstva osebnih podatkov, objavljeni na: https://visitptuj.eu/varstvo-osebnih-podatkov/.


 

Podobni dogodki

2 - 31 December - Festivali

Ptujska pravljica 2024

Mestni trg, Ptuj
02 Dec
7 September

PTUJSKE GRAJSKE IGRE 2024

Grad Ptuj, Na Gradu, Ptuj
07 Sep
1 January - 31 December

Festivalski utrip 2024

Ptuj
01 Jan

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih