Ambientalno x HouseWerk - visitptuj.eu

Ambientalno x HouseWerk

Petek, 19. maj 2023, Kavarna Bodi in Fürstova hiša


Ambientalno x Houswerk je collaboration dveh dogodkov, združenih v edinstveno izkušnjo, ki bosta obiskovalcem ustvarila poglobljeno, večplastno in veččutno izkušnjo s kombinacijo različnih umetnosti in zvrsti glasbe. Pripravljamo perfektno uverturo v poletje.
Ambientalno: je serija butičnih dogodkov, katere zgodba se je pričela leta 2019 na Ptuju. Občinstvu zagotavlja poglobljene avdiovizualne in celostne izkušnje na področju ambientalne in eksperimentalne glasbe. Subtilen, a ekspanziven, introspektiven, a univerzalen. Ustvarjamo prostor podobno mislečih ljudi, da tako kolektivno kot individualno raziskujemo globino in bogastvo različnih žanrov. DJ seti raziskujejo eksperimentalno, ambientalno glasbo, downtempo, trip-hop, dub in ostale žanre, ki jih DJ izvajalci drugače nimajo možnosti predstaviti.
HouseWerk: ob ritmih groove, house, electro in breakbeat glasbe ustvarja prijetno in pozitivno okolje. Za good vibe bosta tokrat poskrbela že poznani DJ Flipper ter DJ Slishko – oba člana kolektiva Connections. HouseWerk je organiziran iz strani mladega kolektiva za mlado občinstvo. Povezuje ter spodbuja razvoj elektronske glasbene scene na Ptuju in v okolici. Prvič se je dogodek predstavil
javnosti lanskega oktobra. Za sproščeno, a edinstveno vzdušje poskrbijo barvne lučke, pozitiva in izbrani komadi. Prostor, kjer se enostavno počutiš kot doma.
@Ambientalno
Prvo prizorišče: Kavarna Bodi (terasa)
18:00 – 22:00
Line up:
● Merru (dj set) + Ronja on saksofon (live)
● Roderick Merkx (dj set)
Žanri: ambient, down-tempo, trip-hop, dub, eksperimental, sax live
BONUS:
-razstava Ronje Jakomini: Črte
-foodwindow (Gostilna pri pošti)
@HouseWerk
Drugo Prizorišče: Fürstova hiša (dvorišče)
22:00 – 2:00
Lineup:
● Flipper
● Slishkoo
Žanri: House, Techhouse, Electro, groove, breakbeat itd.
________________________________________________________________________
PROSTOVOLJNI PRISPEVEK: 3 € (Fürstova hiša)
ORGANIZATORJI: Kavarna Bodi, HouseWerk, Ambientalno
SPONZORJI: Klub Ptujskih Študentov, Društvo AED
INFO & REZERVACIJE: lealahh@gmail.com / alenkorez.os@gmail.com/ 041910093
Info

Več informacij

https://www.facebook.com/events/s/ambientalno-x-housewerk/252921420595089/

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih