ART STAYS: ANOMALO - visitptuj.eu
19. Art Stays 
SKUPINA ANOMALO 
Ptujski peš most 
sobota, 10. julij 2021 ob 21.00
Anomalo je pop bend sestavljen iz treh mladih ptujskih glasbenikov: pevke Sanje Kosi, kitarista Jureta Bračka in klaviaturista Teodorja Lenarta. Bend je nastal leta 2019 kot rezultat nekajletnega druženja, izjemnega zanimanja za glasbeno produkcijo ter eksperimentiranja z glasbo in sintetičnimi zvoki, še posebej tistih iz osemdesetih let prejšnjega stoletja.
Anomalo, the pop band consists of three young Ptuj musicians: singer Sanja Kosi, guitarist Jure Braček and keyboardist Teodor Lenart. The band was formed in 2019 as a result of several years of socializing, great interest in music production and experimenting with music and synthetic sounds, especially those from the eighties.
Info

Datum in čas

sobota, 10. julij 2021 ob 21.00

Lokacija

Ptujski peš most

Podobni dogodki

27 Avgust

POETOVIO SUMMERFEST: LUKA BASI, KINGSTONI, MARK ZEBRA

K Jezeru 18a, 2250 Ptuj
27 Avg
25 Avgust

PLES Z ZVEZDAMI

K Jezeru 18a, 2250 Ptuj
25 Avg

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih