DAN ODPRTIH VRAT V KURENTOVI HIŠI - visitptuj.eu

DAN ODPRTIH VRAT V KURENTOVI HIŠI

Četrtek, od 12.00 do 18.00, Murkova ulica 7

Na kulturni praznik, 8. februarja, se Kurentova hiša pridružuje drugim kulturnim ustanovam po Sloveniji in organizirajo dan odprtih vrat.
V celotnem delovnem času od 12. do 18. ure bodo na voljo brezplačni ogledi.
Predhodne prijave niso nujne, a če si obiskovalci želijo točno določeni termin, naj rezervirajo ogled po telefonu ali prek spleta. Za spletni nakup vstopnic kliknite TUKAJ.
Ogledi bodo organizirani vsako polno uro. Predhodne prijave niso nujne, a če si obiskovalci želijo točno določeni termin, naj rezervirajo ogled po telefonu ali prek spleta.

Foto: Stanko Kozel
Info Odpri zemljevid

datum in čas

Četrtek, od 12.00 do 18.00

Lokacija

Kurentova hiša, Murkova ulica 7

Cena

Brezplačno

Prijave

070 538 476 (v delovnem času Kurentove hiše) ali kurentova.hisa@ptuj.si
Predhodne prijave niso nujne, a če si obiskovalci želijo točno določeni termin, naj rezervirajo ogled po telefonu ali prek spleta.

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih