DNEVI POEZIJE IN VINA 2024 - visitptuj.eu

DNEVI POEZIJE IN VINA 2024

19.-24. 8. 2024, staro mestno jedro, glavno prizorišče Vrazov trg


NAJVEČJI PESNIKI IN NAJBOLJŠA VINA

Dnevi poezije in vina so največji mednarodni pesniški festival, ki v očarljivem starem mestnem jedru Ptuja združuje najboljše pesnike in umetnike z vsega sveta ter ponudbo najboljših slovenskih vin. Vsi festivalski dogodki potekajo v slovenskem in angleškem jeziku, zato so si Dnevi poezije in vina z leti pridobili zvesto domače in tuje občinstvo.

Ob velikih večernih pesniških branjih in koncertih, prijetnih zasebnih branjih, okroglih mizah in otroškem programu festival vsako leto prinaša številne novosti in drobna presenečenja iz sveta glasbene, gledališke, filmske, fotografske in drugih umetnosti.


Dnevi poezije in vina – program je v pripravi. Za ažuriran program kliknite tukaj.


Ilustracija: Hana Jesih

Info

Datum

19.-24. 8. 2024

Lokacija

Staro mestno jedro, glavno prizorišče Vrazov trg

Več informacij

http://www.stihoteka.com/

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih