BONTONSKE DROBTINICE S SIMONO - visitptuj.eu

BONTONSKE DROBTINICE S SIMONO

Torek, 26. 3. 2024 ob 18.00, Mestni kino Ptuj

Prijave: Svojo udeležbo potrdite po e-pošti na lea.stiberc@lu-ptuj.si (s preprostim zapisom PRIDEM) najkasneje do 20. marca 2024, do 12. ure. Število mest je omejeno.

Organizator: Ljudska univerza Ptuj


Vabljeni, da si v torek, 26. marca 2024, ob 18. uri, rezervirate čas za prijetno druženje s Simono Lečnik Očko, strokovnjakinjo za poslovni bonton, protokol in komunikacijo. Na zabavno-resen način nam bo približala smernice sodobnega bontona, ki predstavlja preprost jezik spoštljivosti do sebe in drugih.

Dogodek je brezplačen, nanj pa se obvezno prijavite, saj je število mest omejeno. Svojo udeležbo potrdite po e-pošti na lea.stiberc@lu-ptuj.si (s preprostim zapisom PRIDEM) najkasneje do 20. marca 2024, do 12. ure.

Dogodek organizira Ljudska univerza Ptuj, potekal pa bo v Mestnem kinu Ptuj, najstarejšem še aktivnem kino prizorišču v Sloveniji.

 

Info Odpri zemljevid

DATUM IN ČAS

26.3.2024 ob 18. uri

LOKACIJA

Mestni kino Ptuj

PRIJAVE

Po e-pošti na lea.stiberc@lu-ptuj.si (s preprostim zapisom PRIDEM) najkasneje do 20. marca 2024, do 12. ure. Število mest je omejeno.

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih