Državno kinološko tekmovanje v agilityju - visitptuj.eu

Državno kinološko tekmovanje z mednarodno udeležbo v agilityju.

Agility je kinološka disciplina kjer vodnik vodi psa skozi pravilno zaporedje različnih ovir. Tako za psa kot tudi za vodnika agility predstavlja veliko zabave, rekreacije ter miselnih igric.

V bližini Ptuja, natančneje v Športnem parku Gerečja vas, med 9. in 11. julijem prirejamo agility tekmovanje. Tekmovanja se bodo udeležili najboljši tekmovalci tako iz Slovenije kot drugih evropskih držav. Program tekmovanja je, v petek med 12.00 in 18.00 ure, v soboto med 8.00 in 18.00 uro ter v nedeljo med 8.00 in 16.00 ure, ko se bodo v finalu pomeri najboljši.

Na tekmovanju bodo prisotni tudi različni ponudniki opreme za pse.

Vljudno vabljeni na ogled tekmovanja!

Info

Datum in čas

Od 9. do 11. julija 2021

Lokacija

Športni park Gerečja vas,
Gerečja vas 7, 2288 Hajdina

Več informacij

+38640 35 54 99

Podobni dogodki

1 - 30 Junij

KOLESARSKI UTRIP PTUJA

Ptuj
01 Jun

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih