Državno prvenstvo v slam poeziji - visitptuj.eu

Kdor čaka, dočaka, pravijo.

Državno prvenstvo v slam poeziji, s katerim bi se morala svečano zaključiti slamovska sezona 2019/20, je pod preprogo pometla nesrečna beseda na K, ki smo je že vsi siti.

Po letu, polnem izzivov, lahko v CID Ptuj končno z velikim veseljem napovejo, da se bodo najbolj nabrušeni pesniški jeziki naše dežele soočili 7. avgusta na Ptuju.
Napeta bitka, kot vedno začinjena s prijetnimi glasbenimi vložki, se bo odvila na dvorišču Mestnega kina Ptuj.

Prireditev bosta povezovala vedno zabavna Mojca Frim in Aljaž Šešo, za tekočo osvežitev pa bo poskrbela Kavarna Bodi.

Glasbene goste razkrijejo kmalu!

 

Vstopnine ni, vabljeni na polno mero besedne ustvarjalnosti na najvišjem nivoju!

V skladu s trenutnim Odlokom o spremembah Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev uporabnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 73/2021) se lahko javne kulturne prireditve udeležijo posamezniki, ki imajo izpolnjen PCT pogoj.

Info

Lokacija

dvorišče Mestnega kina Ptuj

Datum

7. avgust 2021

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih