Festival urbane kulture Panorama - visitptuj.eu
Z željo, da bi v svojem mestu prispevali k razvoju urbane kulture, s tem pa tudi k razvoju trajnostnega turizma, so člani kolektiva Popperkeg Orchestra zasnovali novi koncept – dobro za dobro – s katerim ne želijo le nastopati na velikem odru, pač pa predvsem inovirati, povezovati, delovati v svojem poklicu, prispevati okolju in skupnosti – delati dobro za dobro.
Ustvarjalni kolektiv, ki se podpisuje pod produkcijo, je oblikoval pester dnevni in večerni program za vse generacije.
Sestavljale ga bodo aktivnosti z delavnicami in igrami za otroke in mladostnike, mindfulness aktivnosti ter koncertni program z nastopi priznanih slovenskih glasbenikov, domačih skupin in gostov iz regije.
Nevladne organizacije, vključite se! Festival urbane kulture je vključujoče in participativne narave, zato vabljeni, da v dnevni program prispevate svoje aktivnosti. Podrobnejše informacije tukaj: https://bit.ly/PrijaviAktivnost
Tudi dobrodelnost je dobila prostor na festivalu. Zbirali bodo prostovoljne prispevke za Društvo UP-ornik, ki bo z zbrano vsoto ljudem v socialni stiski pomagalo pri plačilu osnovnih položnic in prehrane. Vsak, ki zmore in želi, lahko prispeva 5€ tako, da pošlje SMS sporočilo z besedilom “upornik5” na 1919. Lahko že danes. (V kolikor račun za telefon plačujejo starši, prosimo, da se pred pošiljanjem sporočila posvetujete z njimi.)
Glasbeni program bo pester ves dan in vso noč. Na odru se bodo zvrstili nastopi ptujskih skupin
Anomalo in Šalamun. Nastopili bosta tudi Ana Bezjak in Bilbi, regijo pa bo zastopala izjemna sopranistka Natalija Radić. Vrhunec večera pa bo nastop gostiteljev Popperkeg Orchestra. Da, plesali bomo!
Vljudno vabljeni na Panoramo, na premierni dan urbane kulture Ptuja!
[Organizator dogodka je Društvo za glasbeno analizo Popperkeg v sodelovanju z Mestno občino Ptuj in Društvom UP-ornik. Dogodek pa podpirajo tudi številnimi domači kulturniki, nevladniki in gospodarstveniki z materialnimi in finančnimi sredstvi.
Info

Datum in čas

Sobota, 21. 8. 2021 od 15.00 do 23.59

Lokacija

Arheološki park Panorama

Info

https://www.facebook.com/events/261819562072424/?ref=newsfeed

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih