GEOCACHING ZA DRUŽINE 2023 - visitptuj.eu

GEOCACHING ZA DRUŽINE 2023

v torek, 18. julija 2023, 17.00–19.00


Geocaching ali »iskanje zakladov« je prostočasna dejavnost, ki ne zahteva posebnega znanja in ne denarja. Je dejavnost na prostem in tako primerna za vse generacije. Sploh super je za družine z otroki, saj vključuje obilo gibanja na prostem, reševanje nalog različnih zahtevnosti, uporabo spretnosti in znanj, hkrati pa je marsikdaj zelo razburljiva, zanimiva ter raziskovalna.
Z Geocachingom odkrivaš in spoznavaš čudovite (turistom marsikdaj) skrite kotičke narave in mest, zgodbe, legende, zgodovino, znane osebnosti, geološke in geografske »čudeže« ter posebnosti kjerkoli in kamorkoli greš. Z Geocachingom se nikoli nikjer ne dolgočasiš, saj lahko dejavnost izvajaš vsepovsod po svetu.

Če te čaka »prazen« vikend ali popoldan, brez načrtov in cilja, kaj početi, te Geocaching lahko vedno znova preseneti z dogodivščino, ki je nisi pričakoval.

Več informacij: https://www.cid.si/tecaj/geocaching-za-druzine-2023/

Info

Datum in čas

18. julija 2023, 17.00–19.00

Lokacija

Zbirna točka: CID Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih