Gremo v Ljubljano - brezplačni skupinski tek - visitptuj.eu

V nedeljo, 24. julija, vas lepo vabimo na SKUPINSKI TEK, brezplačni skupinski tek pod okriljem Volkswagen Ljubljanskega maratona. Povezujemo tekače v zgodbo »Gremo v Ljubljano«. Vsak tekač dobi spominsko majčko in štartno številko s priimkom za največji tekaški spektakel v Sloveniji.

Dobimo se ob 9. uri zjutraj pri ptujskem prstanu na PTUJU. Skupaj bomo v lahkotnem koraku pretekli približno 7 kilometrov. Tekli bomo v skupinah:
– 7 km v tempu 6.30 – 7.00 min/km,
– 7 km v tempu 5.45 – 6.00 min/km.

Ob 9. uri začnemo z Dobro jutro in skupinsko fotografijo. Brezplačni skupinski teki so dogodki, ko Volkswagen Ljubljanski maraton pride do tekačev, jih združuje že mesece pred štartom in širi dobro energijo. Toplo vabljeni vsi ljubitelji teka.

Zaradi lažje organizacije dogodka je prijava na dogodek obveznaPRIJAVA

Cilj vsakega tekača je oktobrski maraton v Ljubljani. Tudi letos ni nič drugače. Ampak da vam bo lažje začutiti vse občutke Ljubljanskega maratona že nekaj mesecev prej, bo Volkswagen Ljubljanski maraton prišel v vaše kraje, kjer bo združeval, navduševal in širil tekaško energijo. Srečali se bomo še v:

soboto, 27. 8. v Novem mestu,
nedeljo, 18. 9. v Kranju.

Povabite svoje tekaške prijatelje, ne bo jim žal.
Se vidimo.

Info Odpri zemljevid

Lokacija

Ptujski prstan
pri mostu za pešce in kolesarje,
2250 Ptuj

Datum in čas

24. 7. 2022 ob 9.00

Podobni dogodki

1 - 30 Junij

KOLESARSKI UTRIP PTUJA

Ptuj
01 Jun

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih