IF FLOYD: TRIBUTE TO PINK FLOYD - visitptuj.eu

IF FLOYD: TRIBUTE TO PINK FLOYD

13. 4. 2024 / 20:00 / Stara steklarska – Velika dvorana


Pink Floyd je ena najvplivnejših rock zasedb vseh časov. S svojimi inovativnimi pristopi k ustvarjanju, snemanju in izvajanju glasbe je navduševala (in še vedno navdušuje) generacije. Legendarnost in vplivnost angleške četverice z odličnimi koncerti v živo ohranjajo različni cover in tribute bandi po vsem svetu.

Glasbena skupina If Floyd je nastala z namenom avtentično poustvarjati harmonične, progresivne in intelektualno močne glasbene trenutke skupine Pink Floyd in s tem pozitivno glasbeno energijo širiti med ljudi z največjo možno mero.

Glasbeni začetki skupine If Floyd segajo v leto 2000, ko se je izvedel prvi multimedijski projekt. V tem obdobju do danes je glasbena skupina glasbeno aktivna brez prestanka. Za nas pripravljajo koncert z glasbeno retrospektivo skladb preko začetnega obdobja glasbenega ustvarjanja skupine Pink Floyd (albumi The Piper At The Gates Of DawnMeddleDark Side Of The MoonWish You Were HereThe Wall) do osemdesetih in devetdesetih let (albumi A Momentary Laps Of ReasonThe Division Bell).

IF FLOYD (tribute to Pink Floyd) so:
MATIJA PERKO (klaviature)
MIHA DIMNIK (vokal, kitara)
SLAVKO MEGLIČ (kitara)
MARJAN LEBAR (bas kitara)
TOMAŽ FERENC (bobni, vokal)

Vabljeni na zvočno potovanje po izjemni glasbeni zapuščini!

Vstopnina: 15 € v predprodaji, 18 € na dan dogodka.
Predprodaja vstopnic: mojekarte.si + Stara steklarska, 2. nadstropje (pon–pet, 9.00–16.00)

Predprodaja se začne 15. 3. 2024 in zaključi 12. 4. 2024.

pisana spletna grafika - pasica za tribute koncert If Floyd v Stari steklarski


Organizator: Javni zavod Ptuj

Info Odpri zemljevid

Datum in čas

13. 4. 2024 ob 20.00

Lokacija

Stara steklarska - Velika dvorana

Vstopnina

15 € v predprodaji, 18 € na dan dogodka.
Predprodaja vstopnic: mojekarte.si + Stara steklarska, 2. nadstropje (pon–pet, 9.00–16.00)

Predprodaja se začne 15. 3. 2024 in zaključi 12. 4. 2024.

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih