JAZ TEBI – TI MENI: IZMENJUJEMO V MESTU - visitptuj.eu

JAZ TEBI – TI MENI: IZMENJUJEMO V MESTU

17. 6. 2023, Tržnica Ptuj

Ker v času preobilja velikokrat napolnimo svoje omare s stvarmi, ki jih le redko nosimo (ali pa jih sploh ne), se kmalu pojavi vprašanje, kam z oblačili in modnimi dodatki, ki jih ne potrebujemo več.

Izmenjave Jaz tebi – ti meni so prava priložnost, da osvežimo svojo garderobo na naravi in denarnici bolj prijazen način.

Izmenjujemo: poletna oblačila, torbice, rute, nakit in druge modne dodatke. Za ženske, moške in otroke. Kosi, ki jih prineseš v menjavo, naj bodo čisti in primerno ohranjeni.

Kljub temu da se tokrat družimo na prostem, bo na voljo tudi prostor za pomerjanje.

Sodelovanje je brezplačno oziroma poteka po principu nekaj prineseš, nekaj odneseš. Izmenjava poteka od 10.00 do 12.00.

S parkirišč in modre cone v centru mesta te do tržnice skupaj z oblačili lahko brezplačno zapelje Zapeljivec. Pokličeš ga lahko na telefonsko številko 051 20 40 20.

BONUS NAMIG: Ko izmenjaš vse, kar se izmenjati da, se sprehodi še po starem mestnem jedru. Sobota je! #pridivmesto.


Organizator: CID Ptuj, Zavod za turizem Ptuj

Info

datum in ura

17. 6. 2023, od 10.00 do 12.00

lokacija

Tržnica Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih