JAZ TEBI – TI MENI: SVET RASTLIN - visitptuj.eu

Tudi letos poskrbimo za rastlinsko samooskrbo!

Čas, ki smo ga v zadnjih letih preživljali doma, je poskrbel za razcvet ljubezni do sobnih rastlin in v marsikaterem domu je zrasla prava zelena džungla. Morda si se kake od svojih zelenih sostanovalk že malo naveličal_a, morda ti je uspelo vzgojiti kakšnega mladička ali pa je kaka bujna lončnica že prerasla svoj lonček in komaj čaka na delitev v dva, da se bo lahko malo razkomotila. Izmenjava je odlična priložnost, da take primerke zamenjaš za kaj novega.

Seveda je v pomladnem času pestro tudi na vrtovih. Na izmenjavi Jaz tebi – ti meni bomo zato izmenjali tudi sadike in semena zelenjave, sadja, okrasnih rastlin in zelišč, da lahko na preprost in brezplačen način obogatimo ekosistem domačega dvorišča.

Skupaj z rastlinicami bomo seveda izmenjali tudi izkušnje in nasvete – najbolj dragocene sopotnike vsakega ljubitelja rastlinskega sveta.

Sodelovanje je brezplačno oziroma poteka po principu nekaj prineseš, nekaj odneseš.

 

Organizator dogodka je CID Ptuj

Foto: arhiv CID Ptuj 

Info Odpri zemljevid

Čas in lokacija dogodka

10.00-12.00, CID Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih