Jurijev sejem - visitptuj.eu

JURIJEV SEJEM

Torek, 23. april 2024, staro mestno jedro


Vabljeni na Jurijev sejem, enega od treh tradicionalnih in najstarejših sejmov na Ptuju, ki bo potekal po ulicah in trgih v mestnem jedru Ptuja od zgodnjih jutranjih ur dalje.

Sejemska dejavnost je Ptuj povzdignila v mesto, mu dala mestne pravice in tri letne sejme, ki so se ohranili vse od srednjega veka do današnjih dni.

Organizator: Javne službe Ptuj


SREDNJEVEŠKI JURJEV SEJEM Z DRUŠTVOM CESARSKO-KRALJEVI PTUJ

V letu Gospodovem 2024, 23. malega travna na dan našega ptujskega zavetnika sv. Jurija, bo na Slovenskem trgu pred starim ptujskim rotovžem in prangerjem Srednjeveški Jurjev sejem z Društvom cesarsko-kraljevi Ptuj.

Organizator: Društvo Cesarsko-kraljevi Ptuj, ki varuje in ohranja staro srednjeveško in renesančno tradicijo Ptuja

Info

Lokacija

Staro mestno jedro Ptuja

Datum

23. april 2024

Od jutra dalje

Podobni dogodki

31 Maj

ČALAPINKARIJE

Qcenter Ptuj, Puhova ulica, Ptuj
31 Maj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih