KLAVIRSKI DUO SCARAMOUCHE - visitptuj.eu

VIRTOUZNA JESEN: KLAVIRSKI DUO SCARAMOUCHE

20. 10. 2022 ob 19.30, slavnostna dvorana Ptujskega gradu

 

Nastopajo: Neža Bregar – klavir, Nadja Rus – klavir
Klavirski duo Scaramouche je začel delovati leta 2010 pod mentorstvom prof. Lidije Malahotky Haas, kasneje je deloval pod mentorstvom prof. Mihe Haasa.

Na državnem tekmovanju TEMSIG sta v letih 2011 in 2014 obakrat prejeli zlato plaketo in 1. nagrado, leta 2011 še nagrado za najboljšo izvedbo slovenskega avtorja in posebno nagrado Društva klavirskih pedagogov Slovenije. Članici dua sta leta 2020, kot edini v Sloveniji, dokončali študij klavirskega dua na Univerzi za glasbo in upodabljajočo umetnost v Grazu in za izvedbo diplomskega nastopa prejeli posebno pohvalo. Pianistki redno nastopata na domačih odrih, igrali pa sta tudi že v Italiji, Avstriji, Grčiji, Črni Gori, Romuniji, ZDA, na Nizozemskem.

Organizator: Društvo za glasbeno umetnost Arsana
Več informacij: info@arsana.si 
Vstopnice: http://festivalarsana.com/vstopnice/

Foto: Arsana

 

Info Odpri zemljevid

DATUM IN ČAS

20. 10. 2022 ob 19:30

LOKACIJA

Slavnostna dvorana Ptujskega gradu

VSTOPNICE

http://festivalarsana.com/vstopnice/

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih