KONCERT: S SRCEM, DA NAS BO GRELO - visitptuj.eu

KONCERT: S SRCEM DA NAS BO GRELO

Prireditveni prostor Ptujskega gradu, 9. 10. 2022 ob 14.00
(v primeru slabega vremena: dvorana Campus Sava Ptuj)

V Rotary club Ptuj so se, v sodelovanju z Rotaract Ptuj, odločili, da ne bodo čakali na morebitno milejšo zimo in se odločili, da dne 09.10.2022 izvedejo koncert »z srcem da nas bo grelo«.
Koncert bo potekal ob 14.00 na prireditvenem prostoru ptujskega gradu (v primeru slabega vremena pa v Campus Sava na Ptuju).

Nastopajoči gostje Dejan Vunjak, Miran Rudan, Domen Kumer, Tanja Žagar, Modrijani in Petovia kvintet bodo nastopili dobrodelno.

Pri projektu sodelujejo in pomagajo Albin Promotion d.o.o. (ozvočenje), Javne službe Ptuj (odrekli so se stroškom storitve), restavracija Gastro (vsak drugi zapitek s hrano bodo darovali v dobrodelnost projekta), Pokrajinski muzej Ptuj-Ormož in Campus Sava Ptuj (v primeru slabega vremena) bosta gostila  nastopajoče, obiskovalce in donatorje projekta.

Info Odpri zemljevid

DATUM IN ČAS

9. 10. 2022 ob 14:00

LOKACIJA

Prireditveni prostor Ptujskega gradu
(v primeru slabega vremena: dvorana Campus Sava Ptuj)

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih