Martinovanje na Ptuju - visitptuj.eu

Martinovanje v srcu najstarejšega slovenskega mesta

Sobota, 9. 11. 2024, različne lokacije po mestu


Martinovanje, največji praznik vina, je v mestu z najstarejšo slovensko vinsko kletjo vedno posebno doživetje. Uživajte v glasbi, okušanju najboljših vin, mošta in drugih kulinaričnih dobrot lokalnih ponudnikov ter v vinsko obarvanem kulturnem programu.

V sklopu največjega praznika vina se tudi letos na Ptuju pripravlja bogato dogajanje. Vrhunec dogajanja bo nedvomno sobotna javna brezplačna prireditev Martinovanje 2024 pod organizacijskim okriljem Javnega zavoda Ptuj in Mestne občine Ptuj, ob sodelovanju z lokalnimi vinarji in gostinci.


Organizator: Javni zavod Ptuj

Foto: Stanko Kozel

Info Odpri zemljevid

Datum

9. 11. 2024

Lokacija

Mestna tržnica Ptuj in različne lokacije po mestu

Podobni dogodki

31 December

Silvestrovanje na prostem Ptuj

Mestni trg, Ptuj
31 Dec
2 - 31 December - Festivali

Ptujska pravljica 2024

Mestni trg, Ptuj
02 Dec

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih