Mestni kino Ptuj - visitptuj.eu

Posebna projekcija in pogovor o(b) filmu:
Kolektiv

Colectiv, Alexander Nanau, Romunija, 2019

Panevropska projekcija aktualnega prejemnika nagrade občinstva LUX bo sočasno potekala v 27 evropskih kinih, sledil pa ji bo prenos pogovora v živo z Q&A (v angleščini). Z nami bo režiser filma Alexander Nanau.

Neposredna obsodba sistemske in politične korupcije morda sploh ne bi bila mogoča, če se leta 2015 ne bi zgodila tragedija v nočnem klubu Colectiv, kjer je zaradi divjanja požara umrlo več ducatov ljudi. Ob nagradi občinstva LUX 2021 tudi 2 nominaciji za oskarja 2021 (za najboljši dokumentarec in najboljši mednarodni film).

Vstopnine ni, vabljeni!

Info

Datum in čas

21.9.2021 ob 19.00

Lokacija

Mestni kino Ptuj

Več informacij

Mestni kino Ptuj
https://www.kinoptuj.si

Podobni dogodki

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih