Metamorfoze - otvoritev razstave - visitptuj.eu

Metamorfoze – otvoritev razstave

Sreda, 6. 3. 2024 ob 16.00, Galerija Magistrat, Mestni trg 1 (Mestna hiša)


Vabljeni na odprtje razstave Nuše Smolič: Metamorfoze

Metamorfoze zaobjemajo sedmo poglavje v zaporedju samostojnih razstav, ki jih akademska slikarka Nuša Smolič izvaja kot del svojega projekta zadnjega leta. Predstavitve potekajo v raznolikih krajih, kjer vsak kraj prispeva svoj edinstven utrip in vsaka od razstav oblikuje unikaten koncept.

Razstava vabi obiskovalce na potovanje skozi čas in prostor, kjer se življenje prikazuje kot neprestano spreminjanje. Umetnica nam skozi pripoved portretov v različnih tehnikah podaja filozofsko sporočilo o naravi eksistence in nenehnih metamorfozah, ki jih doživljamo.

Na ogled bo postavljena do 4. aprila 2024.

Galerija Magistrat v letu 2024 praznuje 30 let delovanja.


Info

datum in čas

Sreda, 6. 3. 2024 ob 16.00

lokacija

Galerija Magistrat, Mestni trg 1

Trajanje razstave

6. 3.-4. 4. 2024

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih