Mi smo kultura - visitptuj.eu
Obveščamo vas o odprtju razstave MI SMO KULTURA Jerneja Čamplja, ki bo v torek, 5. oktobra 2021, ob 13. uri v Galeriji Magistrat.
Gre za avtorski fotografski projekt Jerneja Čamplja, ki v ospredje postavlja obraze delavcev v kulturi, ki so jim bili med epidemijo odvzeti. Posebnost razstave MI SMO KULTURA je, da ni omejena na razstavne prostore in klasične postavitve, saj se jo lahko poljubno sestavi glede na prostor. Sestavljena je iz posameznih črno-belih portretov dimenzije 40×40 cm, ki skupaj tvorijo celoto. Izbor portretov je narejen z mislijo na vsak prostor posebej in s poudarkom na lokalnih delavcih v kulturi.
Razstava bo na ogled do 30. oktobra 2021.
Vabljeni.
Info Odpri zemljevid

Datum in čas

Torek, 5. oktober 2021

Lokacija

Galerija magistrat

Več informacij

https://www.ptuj.si

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih