NEMŠČINA SKOZI ZABAVO 2023 - visitptuj.eu

NEMŠČINA SKOZI ZABAVO

10. do 14. julija 2023, 10.00-12.00


Vsak dan se bomo srečali z novim sklopom: glasbo, naravo, hrano, filmom in športom, preko katerega se bomo dotaknili nemščine. Na zabaven in spodbuden način ter preko druženja in kreativnosti bomo spoznali tuji jezik. Aktivnosti bodo potekale brez frontalnega učenja in gledanja v šolske učbenike, ravno nasprotno, spodbujali bomo vse čute – poslušali glasbo, šli v naravo, pojedli kaj okusnega, pogledali kakšno poučno risanko ali film in se tudi malo športno rekreirali.

Delavnice bodo potekale 5 dni, od ponedeljka do petka po 2 šolski uri. Cilj delavnic je, da se otroci/mladostniki na prijeten način spoprijateljijo z jezikom in da se naučijo nekaj novih besed, fraz in besednih zvez.

Več informacij: https://www.cid.si/tecaj/nemscina-skozi-zabavo-2023/

Info

Datum in čas

10. do 14. julija 2023, 10.00-12.00

Lokacija

Mestni kino Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih