Odkrivamo Ptuj: Sprehod med mestnimi galerijami (I. del) - visitptuj.eu

Lepo vabljeni na naslednji brezplačen voden ogled Odkrivamo Ptuj pod naslovom Sprehod med mestnimi galerijami (I. del). Tokrat se bomo sprehodili po izredno bogati mestni galerijski kulturni dediščini. Ptuj je namreč mesto številnih umetniških galerij in le-te si bomo ogledali tekom sprehoda čez staro mestno jedro. Med drugim bomo obiskali umetniško Galerijo Luna, Galerijo Art stays in Galerijo mesta Ptuj. Z vami bosta zgodovinar/turistični vodnik Aljoša Ciglar in umetnostna zgodovinarka Doroteja Kotnik.

Vidimo se torej v sredo, 11. maja 2022 ob 17.30 pred TIC Ptuj na Mestnem trgu. Voden ogled bo potekal v slovenskem jeziku in v primeru močnejših neviht odpade. Udeležba na ogledu je brezplačna, prijava na voden ogled ni potrebna.
Odkrivamo Ptuj je projekt Zavoda za turizem Ptuj.
Vabljeni!

FOTO: Galerija Luna

Info Odpri zemljevid

Datum in čas

Sreda, 11.5. 2022 ob 17.30

Lokacija

Pred TIC Ptuj,
Mestni trg 4,
2250 Ptuj

Podobni dogodki

18 Julij - 31 Avgust - Festivali

Kino brez stropa

18 Jul
9 Junij - 3 Julij - Galerije

Razstava: TRIJE

Miheličeva galerija, Dravska ulica, Ptuj
09 Jun

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih