ODPRTA KUHNA oktober 2023 - visitptuj.eu

OKUSI SLOVENIJE IN SVETA NA ENEM MESTU

Karavana Odprte kuhne, edinstvene kulinarične tržnice, ki je obnorela slovensko in mednarodno kulinarično sceno, se rada ustavi tudi na Ptuju. Je prava zakladnica domače slovenske kuhinje, sodobne kulinarike, eksotičnih okusov daljnih dežel in butičnih slaščic.


Vesela druščina bo na Mestni trg priropotala v soboto, 7. oktobra 2023, med 11. in 21. uro.

Poskrbela bo za nova doživetja, pospremljena z dobrotami najboljših obedovalnic daleč naokoli.

Razvajali se bomo ob slastnih obrokih, osvežujočih pijačah, fini glasbi in odličnem vzdušju priljubljene kulinarične tržnice, ki od leta 2017 do danes v najstarejšem slovenskem mestu gostuje že desetič.

Izbira slastnih jedi bo tudi tokrat pestra, saj bo več kot dvajset obedovalnic iz vse Slovenije postreglo s svetovno kulinariko, domačimi jedmi, dobrotami z žara in posladki za povrh. Na svoj račun bodo prišli tako mesoljubi ter ljubitelji rib in morskih sadežev kot tudi vegetarijani in vegani.

V skrbi za okolje bodo vse jedi in pijače postrežene izključno v biorazgradljivih materialih in povratni embalaži.


Vabljeni, da se sprehodite med stojnicami, naužijete gurmanskih poslastic, poveselite s starimi znanci in nazdravite jeseni!

Dogodek organizira Odprta kuhna v sodelovanju z Zavodom za turizem Ptuj


Obvestilo o dogodku in začasni zapori Mestnega trga – ODPRTA KUHNA

Spoštovani,
Obveščamo vas, da bo v soboto, 7. 10. 2023 na lokaciji Mestni trg potekala kulinarična prireditev ODPRTA KUHNA. V ta namen bo organizator na omenjeni lokaciji postavil stojnice, gasilske mize in klopi ter uredil začasno zaporo Miklošičeve, Krempljeve in ulice heroja Lacka v naslednjem terminu: sobota, 7. 10. 2022 od 08:00 do 23:00 ure.
Organizator prireditve Odprta kuhna je Zavod za turizem Ptuj, Mestni trg 4, 2250 Ptuj.
Za razumevanje se vam že vnaprej zahvaljujemo in vas vljudno vabimo, da se nam od 11.00 do 21.00 pridružite v starem mestnem jedru.


Foto: Odprta kuhna

Info Odpri zemljevid

Datum

7. oktober 2023

Čas

11.00-21.00

Kraj

Mestni trg

VEČ INFORMACIJ

https://www.odprtakuhna.si/

Podobni dogodki

5 Oktober

ODPRTA KUHNA 2024

Mestni trg, Ptuj
05 Oct
20 Julij

ODPRTA KUHNA 2024

Mestni trg, Ptuj
20 Jul
1 Januar - 31 December

Festivalski utrip 2024

Ptuj
01 Jan

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih