OPERNI VEČER NA PANORAMI 2022 - visitptuj.eu

Na griču Arheološkega parka Poetovio (Panorama) bo potekal izjemni, zdaj že tradicionalni glasbeni dogodek Operni večer na Panorami. Pred mogočno kuliso Ptujskega gradu bo slišati priljubljene odlomke znanih opernih del, ki s svojo brezčasnostjo in izjemnostjo vedno znova očarajo, poslušanje glasbe pod zvezdami pa zagotovo obeta nepozabno doživetje.

Prisluhnili boste lahko Operi SNG Maribor s simfoničnim orkestrom, zborom in solisti pod vodstvom dirigenta Simona Krečiča.

Po izjemnem glasbenem vrhuncu pridite še v mesto, da strnete vtise in si v dobri družbi pričarate popoln zaključek poletnega večera.

Mnogi gostinski lokali bodo v ta namen podaljšali delovni čas:

Kavarna Malina, Bo cafe, Kava bar Sima, Kavarna Kipertz – Hotel Mitra, Muzikafe, Gelateria & Cafeteria Jagoda, Sladka kavarna, Kavarna Bodi, Bar Orfej, Divino, Divino Momento, Bistro Lük, Picerija Marakuja, Picerija Slonček, Alex Imbiss, McDonald`s.


Foto: Albin Bezjak (Društvo Arsana)

Info Odpri zemljevid

Datum in čas

1. julij 2022 ob 20.30

Lokacija

Arheološki park Poetovio (Panorama),
Raičeva ulica,
2250 Ptuj

Več informacij

http://festivalarsana.com

Podobni dogodki

17 September
17 Sep

Koncert Vesne Neferamis

Več

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih