OPERNI VEČER NA PANORAMI 2022 - visitptuj.eu

Na griču Arheološkega parka Poetovio (Panorama) bo potekal izjemni, zdaj že tradicionalni glasbeni dogodek Operni večer na Panorami. Pred mogočno kuliso Ptujskega gradu bo slišati priljubljene odlomke znanih opernih del, ki s svojo brezčasnostjo in izjemnostjo vedno znova očarajo, poslušanje glasbe pod zvezdami pa zagotovo obeta nepozabno doživetje.

Prisluhnili boste lahko Operi SNG Maribor s simfoničnim orkestrom, zborom in solisti pod vodstvom dirigenta Simona Krečiča.

Po izjemnem glasbenem vrhuncu pridite še v mesto, da strnete vtise in si v dobri družbi pričarate popoln zaključek poletnega večera.

Mnogi gostinski lokali bodo v ta namen podaljšali delovni čas:

Kavarna Malina, Bo cafe, Kava bar Sima, Kavarna Kipertz – Hotel Mitra, Muzikafe, Gelateria & Cafeteria Jagoda, Sladka kavarna, Kavarna Bodi, Bar Orfej, Divino, Divino Momento, Bistro Lük, Picerija Marakuja, Picerija Slonček, Alex Imbiss, McDonald`s.


Foto: Albin Bezjak (Društvo Arsana)

Info Odpri zemljevid

Datum in čas

1. julij 2022 ob 20.30

Lokacija

Arheološki park Poetovio (Panorama),
Raičeva ulica,
2250 Ptuj

Več informacij

http://festivalarsana.com

Podobni dogodki

16 December

VOX ARSANA PRAZNIČNI KONCERT

Mestno gledališče Ptuj, Slovenski trg, Ptuj
16 Dec
3 - 4 December

JOKER OUT & ŽAN SERČIČ

Večnamenska dvorana Campus Sava Ptuj, Žnidaričevo nabrežje, Ptuj
03 Dec
22 Oktober

POLJSKI GODALNI VEČER

Grad Ptuj, Na Gradu, Ptuj
22 Oct

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih