Poceni po svetu - visitptuj.eu

POCENI PO SVETU

Sara Vintar iz Celja vas bo v petek, 18. marca 2022, ob 19. uri na potopisnem predavanju z naslovom »Poceni po svetu« popeljala skozi svojo enoletno izkušnjo prostovoljstva po mnogih deželah: od Indije, Indonezije, Tajske, Šrilanke do Malezije in Vietnama.

Zbrala je najkoristnejše informacije, kako se kot študent lahko odpraviš na daljšo pot po svetu, ne da bi moral žrtvovati zabavo, ugodje in svobodo.

V 60-minutnem druženju bo z vami delila vse, kar jo je svet v teh mesecih, polnih zabave in življenja, naučil. Tako želi med mladimi razširiti navdušenost nad širnim svetom, ki samo čaka, da ga odkrijemo.

Potopisno predavanje v organizaciji CID Ptuj je brezplačno.

Info

DATUM IN ČAS

Petek, 18. 3. 2022, ob 19.00

LOKACIJA

CID Ptuj

VSTOPNINA

Vstopnine ni

PODROBNO

https://www.cid.si/dogodki/poceni-po-svetu

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih