Poletna joga za otroke 2023 - visitptuj.eu

POLETNA JOGA ZA OTROKE 2023

3. do 10. julija 2023, 10.00-12.00


Joga za otroke je odlična vadba za krepitev telesa, izboljšanje gibljivosti, krepitev osredotočenosti, vzdržljivosti ter tudi sprostitev. Ima veliko koristi za krepitev zdravja in dobro počutje.

Najboljše pri jogi za otroke pa je to, da to ni dolgočasna in umirjena vadba, temveč je zabavna, saj se izvaja skozi zgodbe, igre, jogijske poligone, pravljice ali se s pomočjo domišljije odpravimo na pustolovščine. Vso vsebino pa povežemo z jogijskimi položaji in gibanjem telesa.

K vadbam joge vključimo tudi razne tehnike za sprostitev telesa in duha, ki so prav tako prilagojene otrokom in izvedene na njim zanimiv način: sproščamo se s pomočjo raznih glasbil, zvončkov, pravljic, vizualizacije, dihalnih tehnik in podobno.

V urice joge bomo vključili tudi ustvarjanje in izdelovanje. Tako si lahko ustvarimo kakšen pripomoček za sprostitev, za izvajanje joge in podobno. V vadbe joge vključimo tudi razne igre in tehnike, ki so povezane z urjenjem čuječnosti in razvojem čustvene inteligence.

Več informacij: https://www.cid.si/tecaj/poletna-joga-za-otroke-2023/

Info

Datum in čas

3. do 10. julija 2023, 10.00-12.00

Lokacija

Mestni kino Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih