POLI MARATON 2022 - visitptuj.eu

POLI MARATON 2022

18. junij 2022, pred upravno stavbo Perutnine Ptuj

Po dveh virtualnih izvedbah se Poli maraton 18. junija 2022 ob 11. uri zopet vrača tudi na ptujske ceste. Na jubilejno, 20. izvedbo kolesarskega maratona Perutnine Ptuj, se lahko podate na dva načina. Udeležite se lahko klasičnega dogodka v živo na Ptuju, kjer se bodo kolesarji podali na eno izmed treh tradicionalnih tras. Če vas adrenalin množičnega starta ne privlači, pa se lahko kolesarski vročici pridružite virtualno na katerikoli 20-kilometrski trasi v bližini svojega doma, ki jo odpeljete kadarkoli med 16. in 19. junijem in dokažete z aplikacijo STRAVA.

Prijave potekajo na spletni strani Poli maratona.

Poli maraton je z največjim piknikom v mestu, animacijo za najmlajše in pestrim spremljevalnim programom po odzivih udeležencev tudi najbolj okusna in zabavna rekreativna kolesarska prireditev v Sloveniji, na kateri udeleženci dogodek izkoristijo tudi za izlet in prijetno druženje.

Info

Datum + čas

18. 6. 2022, 11.00

Lokacija

pred upravno stavbo Perutnine Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih