VABILO NA POSTAVITEV KLOPOTCA IN POHOD NA POT KLOPOTČEVANJA - visitptuj.eu

Vabljeni na tradicionalno postavitev klopotca velikana na Grajenščaku in pohod na najvišji vrh Mestne občine Ptuj, ki bo potekal v soboto, 6.8.2022.

Pot na klopotčevanje:

ob 8. uri zbirališče pred MO Ptuj, Mestni trg 1  – parkirni prostor Srednje šolski center – Vinogradniški muzej v Mestnem vrhu (okrepitev) – Župjek –  do klopotca na Grajenščaku.

Dogodek organizirajo Društvo vinogradnikov in sadjarjev Osrednje Slovenske gorice ter Šola za ekonomijo, turizem in kmetijstvo Ptuj v sodelovanju s Planinskim društvom Ptuj ter KGZS Zavod Ptuj.

Podobni dogodki

9 November - Zabava

Martinovanje na Ptuju

Mestna tržnica, Slomškova ulica, Ptuj
09 Nov
7 September

PTUJSKE GRAJSKE IGRE 2024

Grad Ptuj, Na Gradu, Ptuj
07 Sep

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih