VABILO NA POSTAVITEV KLOPOTCA IN POHOD NA POT KLOPOTČEVANJA - visitptuj.eu

Vabljeni na tradicionalno postavitev klopotca velikana na Grajenščaku in pohod na najvišji vrh Mestne občine Ptuj, ki bo potekal v soboto, 6.8.2022.

Pot na klopotčevanje:

ob 8. uri zbirališče pred MO Ptuj, Mestni trg 1  – parkirni prostor Srednje šolski center – Vinogradniški muzej v Mestnem vrhu (okrepitev) – Župjek –  do klopotca na Grajenščaku.

Dogodek organizirajo Društvo vinogradnikov in sadjarjev Osrednje Slovenske gorice ter Šola za ekonomijo, turizem in kmetijstvo Ptuj v sodelovanju s Planinskim društvom Ptuj ter KGZS Zavod Ptuj.

Podobni dogodki

7 September

PTUJSKE GRAJSKE IGRE 2024

Grad Ptuj, Na Gradu, Ptuj
07 Sep
1 Januar - 31 December

Festivalski utrip 2024

Ptuj
01 Jan

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih