ptujski božiček z razigranimi škrati - visitptuj.eu

Od 17. decembra do 30. decembra bo zimske popoldneve v mestu s svojo prisotnostjo popestril Ptujski Božiček z razigranimi škrati.

Od 17.decembra dalje na Ptuju spet lahko uživamo v Ptujski pravljici. Vsak dan od 16.do 20.ure vas na tržnici čaka veselo praznično vzdušje, ki bo pričaralo nasmeh na obraz malim in velikim.
V hiškah bodo z vami Kmetija Črešnik in Ptujski Škrnicl z darilnim programom domačih izdelkov, ptujske ustvarjalke, Mali kralj za sladkosnede, ter ptujske osnovne šole in humanitarna društva z božično-novoletnim bazarjem.
Obiščete lahko tudi Božičkov Paviljon, čakajo vas škratje z vragolijami, v božičkovi škratkovi deželi, kjer lahko pustite ali vzamete darilo, pa poiščite še centralni božični nabiralnik.

Zimskega veselja si seveda ni moč predstavljati brez drsališča – le-to na Ptuju obratuje od 12.00 do 20.00, drsanje je brezplačno, izposoja drsalk pa stane dva evra.

Vabljeni, da nas obiščete in doživite pravljico.

 

 

Info Odpri zemljevid

datum in čas

17. - 31. 12. 2021

lokacija

Mestna tržnica

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih