REPKI, RAP ZA OTROKE, MESTNI KINO PTUJ - visitptuj.eu

REPKI, RAP ZA OTROKE, MESTNI KINO PTUJ


Nastopata Trkaj in Igor Saksida.

Rok Terkaj oziroma Trkaj, kot je znan na glasbeni sceni, je z dr. Igorjem Saksido izdal zbirko otroških pesmi Repki. Zanjo je spisal in odrepal svoje obdelave pesmic, ob katerih so odraščale cele generacije, od Hude mravljice do Župančičevega Pisma. Repki so pravi pravcati rap album za otroke!

Rok Terkaj oziroma Trkaj, kot je znan na glasbeni sceni, in dr. Igor Saksida sta po uspešni knjigi in albumu Kla kla klasika, namenjeni učencem tretjega triletja in dijakom, ponovno združila moči za Repke, s katerimi nagovarjata najmlajše bralce in poslušalce (3 – 10 let), ki šele spoznavajo lepoto slovenskega jezika.

Trkaj je za zbirko otroških pesmi Repki spisal in odrepal svoje obdelave pesmic, ob katerih so odraščale cele generacije, od Hude mravljice do Župančičevega Pisma.

Repki so prvi rap album in knjiga na svetu, ki je namenjena našim prestolonaslednicam in prestolonaslednikom.

Več informacij: https://www.kinoptuj.si/dogodek/repki-2/

Info Odpri zemljevid

KDAJ

13.1.2023 ob 10.00

KJE

Mestni kino Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih