Sejem prostega časa 2023 - visitptuj.eu
Tradicionalna prireditev Sejem prostega časa tokrat spet v živo. Vabljeni na druženje v soboto, 16. septembra!

Sejem prostega časa je predstavitev organizacij, posameznikov in skupin, ki na Ptuju mladim ponujajo različne kulturne, izobraževalne, prostovoljske, športne programe ali projekte. Z interaktivnimi vsebinami, promocijskimi materiali in osebnim stikom ponuja vse informacije na enem mestu.

Letos se bomo na Sejmu prostega časa družili v soboto, 16. septembra, med 10. in 13. urona parkirišču pred ptujskim stadionom. Tudi v letošnjem letu združujemo moči z Zavodom za šport Ptuj, ki bo takrat ponovno organiziral Ptujski športni vikend in Javnimi službami Ptuj. S skupnimi močmi bomo poskrbeli za pester spremljevalni program in sladko okrepčilo.
Več o programu in sodelujočih organizacijah razkrijemo kmalu.

Vabljeni!


Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih