Silvestrovanje na prostem 2022 - visitptuj.eu

SILVESTROVANJE NA PROSTEM S KARNEVAL BANDOM

31. december 2022, Mestni trg, od 22. ure dalje


Najdaljšo noč v letu na Ptuju zaznamuje tradicionalno večerno silvestrovanje na prostem.
Od 22. ure dalje pa vse do zgodnjih jutranjih ur nas bosta v ritmih dobrih starih hitov na Mestnem trgu zabavala KARNEVAL BAND in DJ Bojč.


OTROŠKO SILVESTROVANJE

31. december 2022, Pravljični Mestni trg, od 10. ure dalje

Z otroki, ki bodo ob polnoči že spali, se bomo že ob 10. uri od starega leta poslovili s praznično igrivostjo.

Z nami bodo izjemni POLKAHOLIKI ter DEJAN DOGAJA! Pridejo tudi vzgojiteljice vrtca Markovci s predstavo Miška išče prijatelje, škratje bodo delili sladka presenečenja, ob 12. uri opoldan pa z otroško penino skočimo v 2023 z županjo in mini županjo Ptuja.
Soorganizator Otroškega silvestrovanja je Radio Tednik Ptuj


Ptujsko pravljico ter Silvestrovanje organizira Zavod za turizem Ptuj v sodelovanju z Mestno občino Ptuj ter ostalimi soustvarjalci.


OBVESTILO O SNEMANJU DOGODKA

Dogodek se lahko fotografira in snema. Z udeležbo soglašate, da se vas sme fotografirati in/ali posneti ter fotografijo in/ali posnetek objaviti na spletnih straneh, v drugih tiskovinah in na družabnih omrežjih organizatorja dogodka (Zavod za turizem Ptuj). Namen snemanja je dokumentiranje aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih. Več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov in o pravicah, ki iz nje izvirajo, si lahko preberete v naši Politiki varstva osebnih podatkov, objavljeni na spletni strani Visit Ptuj.


Foto: Stanko Kozel

Info Odpri zemljevid

Datum + čas

31. december 2022 od 22. ure dalje

Lokacija

Mestni trg

Nastopajoči

Karneval Band, DJ Bojč

silvestrovanje na prostem

gostinska ponudba v hiškah na Mestnem trgu

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih