Silvestrovanje na prostem Ptuj - visitptuj.eu

SILVESTROVANJE

Nedelja, 31. december 2023

Najdaljšo noč v letu na Ptuju zaznamuje tradicionalno silvestrovanje na prostem, ko praznično vzdušje doseže svoj vrhunec.


OTROŠKO SILVESTROVANJE

31. december 2023, 10.30, Pravljični Mestni trg

Na osrednjem, Pravljičnem Mestnem trgu bodo v novo leto 31. decembra ob 10.30 prvi zakorakali najmlajši.
Na razigranem OTROŠKEMU SILVESTROVANJU z Niko Zorjan ter Rokom iz BQL gotovo ne bo manjkalo odštevanja sekund in vzklikov veselja!

Otroško silvestrovanje organizira Zavod za turizem Ptuj v soorganizaciji z Radiem Tednik Ptuj.


SILVESTROVANJE NA PROSTEM

31. december 2023, od 22.00, Pravljični Mestni trg

Otroškemu silvestrovanju bo sledilo tradicionalno SILVESTROVANJE NA PROSTEM z Recesija bandom od 22. ure dalje, ki ob ritmih glasbe s sabo prinaša vse vznemirjenje najdaljše noči v letu.


Prižig lučk, Ptujsko pravljico ter Silvestrovanje organizira Zavod za turizem Ptuj v sodelovanju z Mestno občino Ptuj in Javnimi službami Ptuj.
Pokrovitelj Ptujske pravljice je Zavarovalnica Triglav.


Foto: Stanko Kozel

Info Odpri zemljevid

Datum

31. december 2023

Lokacija

Pravljični Mestni trg

Otroško silvestrovanje

Ob 11.00

Silvestrovanje na prostem

Od 22. ure dalje

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih