TRAGOM OLIVERA - visitptuj.eu

TRAGOM OLIVERA

13. 5. 2023, Arena Campus Ptuj


 Tragom OLIVERA ● PTUJ, Arena Campus Sava ● 13. 5. 2023
Po Kopru, Mariboru, Velenju in Kranju, dalmatinske melodije prihajajo tudi na Ptuj! Dobri prijatelji enega in edinega morskega volka, legendarnega Oliverja Dragojevića, bodo navduševali s koncertno turnejo, s katero se bodo poklonili dalmatinskemu glasbeniku, ki je za seboj pustil bogato glasbeno zakladnico.
Oliverjeva skupina Dupini, Oliverjev nečak Peter Dragojević, glasbenik Tedi Spalato, Goran Karan, Zorica Kondža, Klapa Bonaca in ostali … bodo na koncertu pričarali pravo dalmatinsko vzdušje z uspešnicami Oliverja Dragojevića. Bistvo projekta “Tragom Olivera” je negovati in za vedno ohraniti glasbeno dediščino in spomin na našega prijatelja, neponovljivega dalmatinskega glasbenika in pravega glasbenega ambasadorja Hrvaške, Oliverja Dragojevića. Zato ga bomo “peli” na enak način, kot je sam pel in nastopal na domačih in mednarodnih odrih. Njegovega glasu in njega ne more nadomestiti nihče… kajti Oliver je s svojo glasbeno zapuščino in dediščino, verjamemo, neprecenljiva hrvaška “kulturna dediščina” in naš nekakšen, večni “spomenik kulture”, pravijo nastopajoči glasbeniki, a so prepričani, da se bodo Oliverjevi oboževalci razveselili koncertov in skupnega prepevanja Oliverjevih uspešnic.
VSTOPNICE:
‘ZLATI PARTER’ – 34,90 €
‘SREBRNI PARTER’ – 31,90 €
“PARTER” stojišča 24,90 €
Prodaja: Petrol in Eventim.si
“VIP” – 120,00 € (s pijačo dobrodošlice, BUTELJKA PO IZBIRI ALI PENINA)

foto (vir): Campus Sava Ptuj

Info

DATUM IN ČAS

13. 5. 2023, ob 20.00

LOKACIJA

Arena Campus Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih