V Bodi na brezplačen zajtrk - visitptuj.eu
“Po jutru se dan pozna,” pravijo, zato so se v Klubu ptujskih študentov odločili, da vam polepšajo četrtkovo jutro, a vas hkrati pripravijo še na soboto.
V sodelovanju s Kavarno Bodi in Zvezo študentskih klubov Slovenije vas vabijo na BREZPLAČEN ZAJTRK V BODI. 🥐 V četrtek, 15. julija jih med 10.00 in 12.00 uro obiščite pri Kavarni Bodi in si privoščite brezplačen zdrav zajtrk.
Zajtrkuj kot kralj, žuraj kot še nikoli 👉🏼 po brezplačnem zajtrku si na stojnici zagotovite še vstopnico za Glasba v parku.
🗣 Zavedajo se, kako pomemben je zdrav način življenja, vse od rednega gibanja in fizične aktivnosti pa do redne in uravnotežene prehrane.
Na stojnici bodo na voljo brezplačni »paketki« z zajtrkom, poleg navadnih paketkov bodo pripravljeni tudi prilagojeni za vegetarijance in vegane ter ostale s posebnimi dietnimi restrikcijami.
Vabljeni.
Info

Datum in čas

Četrtek, 15. 7. 2021 ob 10.00

Lokacija

Kavarna Bodi
Ulica heroja Lacka 8,
2250 Ptuj

Podobni dogodki

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih