Voden ogled po Zaplatilovi razstavi - visitptuj.eu

Galerija Luna vas vabi v mesto Ptuj, da si dan odprtih vrat v naši galeriji še zadnji dan ogledate razstavo Borisa Zaplatila.  Za vas ponujamo voden ogled po razstavi z umetnostno zgodovinarko Dorotejo Kotnik.

Galerija Luna je prodajna galerija in deluje v sklopu Zavoda za promocijo kulture in umetnosti. Naša želja je, da razširimo kulturno ponudbo Ptuja, privabimo turiste in jim ponudimo več kvalitetnih vsebin ter pripomoremo k dvigu nivoja in zavesti kulture. Tako bo galerija služila kot eden izmed promotorjev turistične ponudbe Ptuja in omogočila tako lokalni kot mednarodni skupnosti ogled umetniških del.

 

Foto: arhiv Galerije Luna

Info Odpri zemljevid

Datum

9. 7. 2022

Čas in kraj

10.00, Galerija Luna

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih