Spoznajte rov pod ptujskim gradom - visitptuj.eu
Rovi pod Ptujskim gradom so vedno burili domišljijo prebivalcev in obiskovalcev Ptuja. Ali res vodijo do Borla in Vurberka? Kaj dejansko se dogaja v rovih pod ptujskim gradom?
Kaj dela v rovu Orfejev spomenik? Baje so noter ene vinske degustacije v temi? Vsako soboto lahko preko vodenih ogledov odstirate tančico skrivnosti, ki je prekrila rove. Ob sredah in sobotah pa se lahko podate na Pobeg iz grajskega rova. V rovih pod ptujskim gradom so, ob dogovorjenih terminih, možne tudi degustacije vina ali piva v temi.

Vodenje v rovu pod gradom: vsako soboto ob 14:00:

prijave: https://forms.gle/d5JyRbDB3eCSLcUN9

 

Družinska igra Pobeg iz grajskega rova

Prijave: https://forms.gle/4L6SPUg5gV1A2uuW8

Sreda: 17:00 in 17:30

Sobota: 15:30 in 16:00

Degustacije vina ali piva v rovih pod gradom (po dogovoru):

E: turaptuj@gmail.com
T: 031 467 265

Info

Datum in čas

Ob sredah in sobotah

Lokacija

Rov pod gradom
Muzejski trg 2,
2250 Ptuj

Več informacij

Tura Ptuj: turaptuj@gmail.com
031 467 265

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih