Z glasbo na dvorišče - visitptuj.eu
Ob instant poslušanju vedno istih plejlist na slušalkah doma pred računalnikom ali na avtobusu na poti v nov dan, ko te Youtube dnevno zalaga z novimi senzacionalnimi komadi in novimi obrazi, si včasih poželimo še malo bolj pisane in razburljive izkušnje. Ko ti glasba naježi kožo in visoko dvigne kocine, bas linije ti spodbudijo bitje srca, ritem glasbe pa te prisili v ples. Tudi letos bo naš stari a hkrati mladi Ptuj dvorišče obarval z glasbenimi odtenki. Pridi zaradi glasbe, ki ti je všeč in želje, da te nekaj novega lahko prijetno preseneti.
Po burnem koronskem letu zapiranja in živciranja se poletje zaključuje bolj lahkotno in razigrano. Že četrtič se bo odvil enodnevni ptujski festival umetnosti. Na dvorišču Vošnjakove 9 bodo tudi letos glasbeniki in umetniki povezovali dobre ljudi, željne druženja in zabave.
Dogodek je samoorganiziran. Dobrodošli so prostovoljni prispevki. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Za kulturno popestritev – ulična umetnost, glasba – pa mladina našega mesta, širše okolice in Slovenije.
Prijetno vabljeni!
Lokacija:
Vošnjakova ulica 9, Ptuj (Bračkovo dvorišče)
Program:
▪️ 15:00 – pop-up shop KRNT
▪️ 18:00 – Primož Vidovič
▪️ 19:00 – LPS
▪️ 20:00 – Anomalo
▪️ 21:00 – шаламун/šalamun
▪️ 22:00- Juressick b2b Sebzz
Avtor besedila: Nuša Malovič
Info

Datum in čas

sobota, 11. 9. 2021 ob 15.00

Lokacija

Vošnjakova ulica 9,
2250 Ptuj
(Bračkovo dvorišče)

Vstopnice:

mgp.mojekarte.si/si/aljaz-lesjak-band/vstopnice-1141745.html

 

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih