Konjeniški park Starošince - visitptuj.eu

Odlična izbira za iskanje miru in sprostitve, družinski izlet, praznovanje rojstnega dne, teambuilding ali nepozabne počitniške dogodivščine za otroke, mladostnike in mlade po srcu.

V Konjeniškem parku Starošince in Horse glamping parku Starošince so dobrodošli majhni in veliki – v kakršni koli obliki.
Za manj izkušene jahače so na voljo individualne in družinske spoznavne urice, konjeniški vrtec in mala šola jahanja za najmlajše.
Umetnost jahanja lahko osvojite tudi v različnih nadaljevalnih programih in športnih treningih dresure ali preskakovanja zaprek.

Izkušeni jahači se lahko lotijo raziskovanja skritih poti Dravskega polja na konjskem hrbtu, vsi ostali pa se boste na to vznemirljivo popotovanje podali s kočijo.

Pobegnite v naravo, pobegnite v čudoviti svet konj.

 

Info o ogledu Odpri zemljevid

HORSE GLAMPING PARK

ŠOLA JAHANJA

POČITNIŠKI TABORI

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih