Lepota z gumbi - visitptuj.eu

Lepota z gumbi – razstava

Otvoritev razstave: 4. 11. 2022 ob 18:00

Anja Bezjak je diplomirana slikarka in umetnica, ki se ukvarja z mešano tehniko. V svojih delih prikazuje lepoto na različne načine, kjer k vsaki sliki doda gumbe ter ostale predmete za katere meni, da so lepi.

Zaradi težavne preteklosti in lepe sedanjosti meni, da lepota ni najdena samo v ljudeh, temveč tudi v živalih, rastlinah, predmetih in abstraktni umetnosti. Ker se rada poigrava z realnostjo, so motivi v njenih slikah fantazijski, nadrealistični in abstraktni.

Najdete jo lahko na instagramu pod vzdevkom anja.slika in na facebook strani Anja Slika. Kontakt: anja.slika.art@gmail.com.

Vstop prost.

Info Odpri zemljevid

datum in čas

Razstava je odprta od 4. 11. 2022

Lokacija

Center interesnih dejavnosti Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih