Wellness center Valens Augusta, Grand Hotel Primus - visitptuj.eu

Sprostitev v rimskem slogu

Ob kopanju v ptujskih termalnih vrelcih so uživali že stari Rimljani. Ta žlahtni del zgodovine Ptuja je preslikan tudi v wellness ponudbo Term Ptuj. Wellness center Valens Augusta v Grand Hotelu Primus bo navdušil tudi najzahtevnejše goste, ki se lahko sprehodijo po unikatnih poteh sprostitve skozi 3 svetove. Imperium je sodoben center dobrega počutja, zasnovan v rimskem duhu z bogato ponudbo za nego obraza in telesa. Vespasianus je bazenski del z obilico vodnih doživetij. Tistim, ki prisegajo na sprostitev v savnah, pa bodo ugajale termalne kopeli in savne Flavia.

Info Odpri zemljevid

svet savn

termalne kopeli

masaže

nega obraza in telesa

Bazeni Vespasianus

Vse dni: 8.00-21.00. *Hotelsko kopališče je odprto tudi za zunanje kopalce.

Svet savn in termalnih kopeli Flavia

ponedeljek–četrtek: 13.00–21.00
Petek–nedelja ter prazniki: 11.00–21.00
*V skladu s priporočili NIJZ v savnah ne izvajamo ritualov, sol je na voljo le ob določenih terminih. Čaji in sadje trenutno niso na voljo.
*Hotelske savne so odprte tudi za zunanje goste, prednost pri vstopu imajo stacionarni gosti GH Primus-a.

Wellness center Imperium dobrega počutja

Od ponedeljka do sobote ter prazniki: 9.00-21.00
Nedelja: 9.00-18.00

Kontakt

Terme Ptuj
Pot v toplice 9
2251 Ptuj
T: + 386 (0)2 749 41 50
E: wellness@terme-ptuj.si
W: http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/ptuj/wellness

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih