Green tips - visitptuj.eu

We are developing tourism with the aim of achieving sustainability, along with combined efforts of all business stakeholders.

We encourage visitors to have a respectful and responsible attitude towards the destination’s natural and social environment.

Since the distances between points of interest within the destination are small, we encourage using sustainable mobility to keep nature alive and well.

We kindly ask visitors to respect our environmental actions and at the same time encourage everyone to recycle waste, conserve energy and drinking water while staying in our destination.

Upcoming events

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih